Wednesday, 20 November 2013

Kembali

Hi, Cadd minta maaf kepada semua. Cadd baru 2 minggu pulih dari kes yang teruk 2 bulan lepas. Cadd telah di tahan oleh beberapa org dan di perguna seperti patung. Cadd akan ceritakan apa yang telah terjadi nanti.. Maaf sbb cadd lama x update..

Info terkini:
-Cadd baru dibebaskan dari cengkaman yang dahsyat awal bulan Nov 2013
-Cadd baru sambung kembali pengajian di UiTM Shah Alam pada 18 Nov.
-Cadd hilang berat sebanyak 20 KG
-Pengalaman 2 bulan (Sept-Oct) yang sungguh pedih, sedap, seksa, trauma, dll

Friday, 16 August 2013

Berlari Untuk Kesihatan

Berlari di pagi hari sungguh menyamankan. Hilang rasa penat bile kita berlari dengan org yg kita sayang. Abg jimmy tough orgnya.. kalau berlari kat titiwangsa, sampai 10 kali pusing. Cadd selalu kene tinggal blakang and jalan sorang2 bila penat.. Tapi cadd x kesah.. sambil jalan sambil cuci mata.. hahaha.. 1 perangai yang xtahan dengan abg jimmy ni, bila jogging dia mesti pakai short tanpa underwear. Nampaklah bentuk bontot pejal dengan batang berjuntai abg jimmy tergantung bila berlari. Tiap kali ada peluang abg jimmy mesti tarik tangan cad utk raba2 koneknya.

Masa tu kami joging pagi hari selasa. Orang di titiwangsa pon x ramai. selepas buat 3 pusingan, cadd ajak abg jimmy lepak kat pondok taman permainan. pondok tu ada tingkat atas, kami lepak bahagian atas. masing2 kepenatan. Bau peluh keringat abg jimmy menaikkan nafsu cadd. Sedang cadd menikmati bau keringat abg jimmy, sampai terlelap, tiba2 abg jimmy terus jilat leher cadd. sambil tangannya usap2 konek cadd dari luar seluar pendek cadd.

"Arghhh.... ahhhhhh.... ooooohhhhh" hanya itu yang kluar dari mulut cadd masa tu. Dari leher, abg jimmy selak jersy dan mula jilat tetek cadd. sedap hingga x terkata. Sambil abg jimmy jilat dan mula lancapkan cadd, cadd lancapkan konek abg jimmy. cadd keluarkan konek abg jimmy tepi sluar pendek dia. konek abg jimmy keras menggila. Akibat xtahan kene lancap dgn cadd, abg jimmy terus terkam konek cadd. Dia terus hisap sepuas2nya. Dah lama abg jimmy x hisap konek cadd. Bila dia dpt, mcm nk tercabut konek cadd dia hisap.

"Sluurrrppp...slluuurrrpp... sSslluurrppp.. ahhhh" itu la bunyi yang kluar dari mulut abg jimmy. Dah lah ada kat tempat public, abg jimmy hisap konek xreti diam pulak.. dalam kesedapan tu, cadd rasa risau jugak takut kalau2 ada orang naik atas pondok tu. Cad toleh tengok ada 3 org budak skolah bersenam kat tempat senaman sblh pondok tu. Akibat stim yang melampau cadd fuck mulut abg jimmy kuat2.. sampai tersedak2 abg jimmy. konek cadd habis basah dgn air liur abg jimmy.

"Cadd, fuck abg cadd.. abg x tahan ni.." abg jimmy merayu.. abg jimmy pon pusingkn badan dia, cadd ludah kat lubang dia kemudian jilat sambil rimming lubang abg jimmy.. sambil tu cadd terus lancapkan abg jimmy.. bila tengok lubang bag jimmy dah basah, cadd pon suruh abg jimmy duduk atas konek cadd. lubang abg jimmy rasa sempit. mungkin mengecut sbb lama x pakai. maklumlah bulan puasa. hehe..

"caddddd... sedappppp.... ahhhhhhh..... tekan lg cadddd...." abg jimmy merengek.. xtahan mulut abg jimmy bising, cadd terus cium mulut abg jimmy.. sambil tu abg jimmy gerakkan bontotnya atas bawah.. abg jimmy kawal permainan dgn baik sekali.. lebih 10 minit mulut kami melekat sambil abg jimmy xhenti2 menikmati konek cadd dlm lubang keramatnya.. bila abg jimmy dah penat, kami tuka posisi. kini doggy style sambil cadd tgk budak 3 org tadi lepak kat tempat senaman, cadd terus fuck abg jimmy kuat2.. tak tau lah budak ber3 tu perasan ke tak cadd beromen dgn abg jimmy.. nampak gaya 2 org dari dorang mcm perasan ape yang cadd buat.. cadd senyum je kat dorang.. dari jauh cadd nampak sorang dari dorang tengah stim sambil usap2 konek dia..

"caddd... abg dah x tahaaannnn........... ahhhhhhhhhhhhhhhh... hentak lagi cadddd......." bisik abg jimmy.. berdas2 air maninya terpancut.. waktu abg jimmy pancut tu, lubang dia jadi betul2 ketat.. akibat x tahan dgn kemutan abg jimmy tu, cadd terus pancut dlm lubang abg jimmy.. sambil peluk abg jimmy kat belakang, terasa lebih kurang 10 das pancutan cadd dlm lubang abg jimmy.. lepas 1 minit, cadd tarik kluar konek cadd.. meleleh semua air mani cadd ikut kluar.. cadd cium abg jimmy kemudian kami betulkan baju n sluar kami.. duduk rehat.. x lama kami rehat, dengar bunyi budak cakap2 kat bawah..

tiba2 budak 3 orang tadi naik ke atas. kami buat2 xde ape2.. sambil hisap rokok.. cadd dan abg jimmy senyum kat dorang.. perasan budak yang stim tadi masih lg stim..

-Bersambung-

Raya Raya

Salam semua. maaf cad lama x update story.. Dikesempatan ni, cadd ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua pengunjung dan pembaca blog cadd ni.. kepada pembaca yang ingin lepak2 dgn cadd, rajin2 lah dtg taman tasek titiwangsa.. cadd setiap pagi jogging di sana.. abg jimmy pon kekadang join cadd kat sana.. tp bila abg jimmy ada kami byk pancut dlm semak or toilet gym je lepas jogging.. hahaha.. kalau nampak lelaki joging sorang2 tu, tegur la sbb abg jimmy biasanya kene tinggal dgn cadd.. hahaha..




Monday, 15 July 2013

Study Week

Hi semua. Cadd baru abes exam.. *Hurrayyy!!!* :)
Cerita ni jadi masa study week 3 minggu lepas.. 1st of all sini ada x budak2 [u-i-t-m] [S-h-a-h] [A-l-a-m]?? Kalau ada, bagus la.. korang bole jumpe cadd.. :) sebab.. cadd selalu lepak kolej cempaka (sblh fakulti law).. Kolej tu di jadikan kelas budak2 fskm and language.. cadd slalu study situ malam2.. sana sunyi xde ramai org.. so senang le buat projek.. hahaha..

Back to our story.. Malam tu cadd study sorang2 je.. kelas lain ada la berpasangan2 lepak situ, cad malas amek tau.. ada yang nerdy, ada yang tough, mcm2 org ada.. masa tgh study, tetibe ada org masuk kelas cadd.. dia x perasan cadd ada kat belakang.. dia masuk terus duduk kat meja depan.. lama dia duduk x perasan pon cadd ada kat meja belakang.. orangnya manis.. tinggi.. kurus.. kulit putih.. mmg sedap gile la tgk.. dengan earphone kat telinge dia.. dari jauh cadd tengok dia study culculus.. subject math yg bagi cadd kacang gile.. hahaha.. dia dengan berseluar pendek paras peha terus fokus je study..

5 minit cadd perati die, tetibe rasa nk kencing plak.. cad tolak kerusi kebelakang.. bunyi agak kuat sampai mamat tu tekejut..

cadd: "Sorry bro, xde niat nk kasi ko tekejut.. fokus sgt kau sampai x sedar aq ada kat belakang."

fir: "Nasib baik aq xde sakit jantung. klau x, xpasal2 ko kene bawak aq pg hospital tau x?"

cadd: "hahaha.. kalau ko pengsan aq terus kasi cpr kasi ko bangun.. xlarat aq nk angkut ko pg hospital bro.. hahahaha"

fir: "hahaha.. anyway, aq Firman Naim.. panggil aq fir je.. budak sc comp.. ko?"

cadd: "aq Farshad, panggil cadd je.. aq budak math.. weh, jom smoke dlu.."

fir: "ok gak.. boleh hilang sket trauma tekejut aq nih.. hahaha.. ko ada rokok x?"

cadd: "rokok hidup ada rokok dunhill ada.. ko pilih je.. 2-2 aq boleh kasi.. hahaha"

fir: "kalau mcm tu aq nk 2-2 la.. hahaha.. mengarut la ko ni cadd.. jomm.."

kami pon gerak le pg ke toilet atas.. toilet tu sunyi sket jauh dari org.. takot pak guard nampak mampos plak.. ye lah.. uitm kan bebas rokok.. sapa smoking dlm uitm sah2 kene saman.. hahaha.. sampai je, masing2 xtahan nk buang air.. lama gak si fir tu buang air.. lepas dah cuci abes kitorang lepak kat dlm toilet bahagian cuci baju tepi tingkap..

aq bagi fir rokok, ktorang sama2 hisap.. berkepul2 asap dlm tu.. mlm tu aq pakai short jugak.. tengah hisap rokok sambil borak tetibe fir tegur dgn muka die yg cute gile..

fir: "cadd betul ke ko nk kasi aq 2-2 rokok mcm ko ckp td??"

cadd: "hahaha.. asal ko nak ke?? bole je nk kasi.. hahaha"

dengan x semena2 terus fir tunduk hisap konek aq yang separuh tegang.. aq baru perasan aq x zip sluar pendek aq n konek aq x masuk dlm boxer.. aq tergamam, lelaki mcm dia rupa2nya gay.. cadd pon layan je hisapkan dia.. sedap jugak sambil hisap rokok sambil org hisap konek ni.. "besarnye cadd konek ko.. sllrruuuppp emmmphhhh..." kata fir..  cadd dah stim gile.. sedap gila fir ni hisap konek.. memang dah berpengalaman ni...

dari duduk, cadd berdiri plak.. fir ikut je dan terus hisap konek cadd tanpa lepas pon.. 15 minit dia hisap konek cadd mcm2 gaya.. meleleh2 air liur dia..tengah sedap2 dia hisap konek cadd, tibe2 dgr bunyi tapak kaki nk masuk toilet.. fir terus bangun, cadd terus masukkan konek dlm sluar.. bila perasan org tu masuk toilet, fir cepat2 tunduk sambung hisap konek cadd.. cadd kluarkan rokok, bakar rokok..

"ummppphh... ouuuuhhh... eemmmmmpppphh... ahhhhh..." fir merengek perlahan.. walaupun perlahan tp cadd pasti 1 toilet tu bole dengar.. perasan je org dlm toilet tu dah flush air, kitorang terus buat2 hisap rokok.. cadd kasi fir lg rokok sambil rokok cadd masih x abes lg.. mamat tu kluar terus kebelakang nk basuh tangan.. kami berdua senyum je.. boleh tahan gak mamat ni.. fir muka dah ghairah gile.. cadd masih boleh control..

tengok budak tu kluar je dr toilet, fir terus buang rokok, sambung hisap konek cadd.. memang gila hisap konek fir ni..

fir: "Cadd.. konek ko ni berhantu la.. aq xboleh stop ni.. armmmm uummmmpphh..."

cadd: "slow2 fir.. hisap je selagi ada.. hahaha.. yeahh.. yess... ouuhhh... ahhh..."

fir: "cadd aq dah x tahan la.. hisap konek aq boleh??"

cadd: "bak sini.."

Cantek! konek fir dlm 6 inchi kurang sket dari konek cadd, tp besar jugak la.. cadd dengan rakus terus hhisap konek fir.. "sedap cadd.... hisap lagi cadd...  ohhhhhh" fir merengek2... sedap konek fir ni.. bersih.. xde bulu langsung.. hari2 cukur agaknye.. meleleh2 air liur cadd hisap konek fir ni... sedap gile.. 5 minit cadd hisap konek fir, fir makin lama makin galak tekan kepala cadd utk telan konek die.."ahhhhh.. caaaddd.... sedapppppp... eemmmmppphhh" fir merengek..

cadd tau fir mesti dah x tahan... cadd sedut kuat2 konek fir serentak tu fir tekan dlm2 konek dia dlm mulut cadd.. "aaaaahhhhhhhhhhhhhhhh...... eeemmmmmmmmmmmmmmppphhhh....." fir lepaskan lebih kurang 5 pancutan padu dlm tekak cadd.. selebihnya kat muka cad.. penuh air mani fir kat muka cadd..

cadd: "fir, banyak gile air mani kau.. berapa lama x buang?? manis pulak tu.."

fir: "dah lebih seminggu aq tahan cadd.. meh sini, fuck aq pulak.."

fir pon sapu lebihan air mani yang ada kat muka aq kat konek n lubang keramat dia.. cadd masukkan konek cadd perlahan2 dlm lubang fir.. fir hanya membongkok ja.. senang je masuk konek cadd dlm lubang fir.. sah fir ni slalu kene fuck..

cadd: "fir, selalu kene ke??"

fir: "aah cad.. tp skarang dah seminggu x kene... aahhh... cadd.. sedapnyaa.... jolok laju cadd..."

cadd pon terus jolok depan blakang dr plahan terus laju2... walaupun longgar, tp fir pandai kemut2... sedap gila... sambil fuck fir, cad gigit blakang badan fir.. badannya sedap gile bila gigit2.. 20 minit cadd fuck lubang fir.. mcm2 gaya... dari lantai sampai ke atas sinki...fir xpernah diam.. merengek je.. "aahh ahhh ahhhh ahhhhhh caddd.... ssseee...aaahhhh... daaaappppp...." terketar2 suara fir.. buatkan cadd rasa nk pancut.. tengah sedap2 fuck fir selaju2nya.. tibe2 dengar ada orang masuk toilet... kami terdiam kejap.. cadd tarik kluar konek dari lubang fir.. masing2 pakai sluar.. cadd hidupkan rokok.. fir sambung hisap konek cadd perlahan2..

dengar bunyi flush, pintu toilet pon terbukak mamat tu terus pergi ke sink tmpt kami lepak nk basuh tangan.. "Eh, korang ni dari td kat sini, best sangat ke lepak dlm ni??" kata mamat tu sambil tersengih.. "ktorang stress la.. slagi rokok ni x abes slagi tu la ktorang lepak sini.. nak join ke??" kata fir sambil menjeling kat cadd. "tak pa la.. aq x smoking, lagipon awek aq kat bawah tu.. choww.." balas mamat tu.. mamat tu kluar je dr toilet, fir terus cabut sluar aq sambung hisap konek aq.. aq memang dari td dah x tahan... x sampai 2 minit fir hisap.. berdas2 air maniku terpancut... "aaaaaaaahhhhhhhhh.... fiiirrr...... sedaaappppppnyyeeee......" kataku.. fir terus menjilat kasi bersih abes... memang sedap..

kami pon cuci apa yang patut kat sink, balik ke kelas td.. sambung study.. mlm tu.. setiap 3 jam, kami akan ulang lagi... sampai la jam 9 pagi... cadd ikut fir balik kolej perindu tdo kat bilik dia.. itu lah permulaan kami..

Tuesday, 4 June 2013

Kelegaan. [phone part 3]

Sorry kawan2 pembaca semua.. cadd sibuk sket skarang.. Final exam dah dekat.. tu cerita pendek2 je.. asek bersambung je.. sorry.. Tak payah nk ckp banyak, kita sambung cerita ok..

Cadd x puas rasa konek ayah dgn abg jimmy tadi, mak pulak bising2 suruh kemas rumah. Potong stim betul lah mak ni.. Sambil2 kemas cadd jeling2 kat ayah. Ayah kegersangan sorang2 depan tv.

"Cadd, lepas ni tolong mak buang sampah kat dapur tu. Dah penuh dah. Ni mak nak mandi kejap." Arah mak kepadaku.

"Baiklah mak. Mak mandi tu lama2 sket. Bau mak dari balik tadi busukkk. Hahahahahaha" Jawabku sambil menyakat mak aq.

"Mak hempuk kau pakai kuali ni baru kau tau. Hishh! Ingat apa mak suruh buat tadi. Jangan dok gatai main phone je. Nanti ajar mak main chatting2 kat internet tu." kata mak.

"Amboi mak. Dah senja2 ni pon nk berchatting lagi?? Kesian ayah tu.. hahaha" sakat ku lagi.

"Mak nk cari kawan2 lama mak. sambil tu bole mak tengok apa ayah kau buat kat sana. Sudah lah cadd, mak nak mandi, ingat apa mak suruh." mak pon terus masuk bilik mandi.

Nampak je mak masuk bilik mandi, cadd terus pergi kat ayah, terus cadd hisap konek ayah.. Ayah pakai kain, senang sikit kerja cadd. Selak terus hisap macam budak2 baru dapat ice-cream.

"Ahhhh... sedap cadd... sedapppp..." ayah mengerang.. 3 minit aq hisap konek ayah, lencun terus konek ayah, penuh air liur ku meleleh2.. Ayah pejam mata sambil penuh nikmati anak kesayangannya hisap koneknya yang besar dan panjang..

"Cadd.. pusinngg.. ayah dah x tahan... Cepat cadd.. sblum mak kau abes mandii.." ayah sememangnya dah x tahan.. cadd pon terus pusing badan cadd.. Ayah halakan terus koneknya kat lubang jubur cadd.. sekali hentak masuk semua.. walaupun ayah dah jolok cadd beberapa kali, tapi rasa senak masih x hilang..

"AAAHHhhhhhhhhhh... Sedaaappp caaaddd.... Taahhaaann sikiit yaaa...." ayah mendengus perlahan..

cadd tarik nafas panjang, kemudian cadd terus kemut2 kasi ayah rasa lagi sedap..

"Ooohhh... emmmmpphhh... seedaapp ayaaahh... laju laggii....." cadd mengerang..

kali ni ayah betul2 x kasi can... dalam masa singkat ni, ayah betul2 bertungkus lumus jolok lubang jubur cadd.. Mak biasa mandi memang lama. Jadi kami x risau sangat.. Ayah jolok cadd kejap laju kejap perlahan. sangat sedap.. lebih kurang 10 minit ayah jolok lubang cadd.. Tiba2 ayah hentuk bertubi2 dengan kuat dan laju..

"Caaaadddd... emmmmppphhhh.... aaaaa...yaaaahhh... nnnnaaakkk kklluuaarr dddaa saaaynnnggg..."

akhirnya 1 hentakkan yang kuat dan dalam ayah pancut dalam lubang cadd.. habis semua air mani ayah, ayah tarik perlahan2 kluar konek ayah. Konek ayah masih lagi terpacak. begitu juga dengan konek aq. Cadd masih belum pancut. Jam pukul 8.20pm, mak x habis mandi lagi.

Peluang yang ada, Cadd berdiri, cadd halakan konek cadd kat mulut ayah.. Ayah terus hisap dengan penuh kasih sayang.. Sedap tak terkira..

"Sedut kuat2 ayah... Ahhhhhhh.... lagi ayah... lagiiii.... yeeaaaahhhh..... sedaaaapppppp" cadd mengerang2 perlahan...

lebih kurang 5 minit lepas tu, dengar mak abes mandi. Terus cad tarik konek cad masuk dalm sluar pendek. ayah terus sarung kain pelikat dia semula. Lepas tu terus cadd gerak pergi buang sampah..

"Punya lama mak mandi, baru sekarang kau nak buang sampah? Bertuah punya anak.." kata mak.

"Cadd layan perasaan jap la td mak.. ni cadd pergi buang eh.." kata ku sambil tersenyum kat ayah..

walaupun cadd masih belum pancut, tapi cadd rasa puas sangat. cad pon kluar rumah buang sampah sambil konek cad terus menegang...

-Tamat-

Sunday, 2 June 2013

Asyik Terbantut. [phone part 2]

kami pon terbaring kat katil berdua.. ambik 2 3 gambar kami berdua then masing2 terlelap...

Sedang aq sedap layan mimpi, tiba2 galaxy note aq menyanyi2 kuat2.. Terus tesedar dari mimpi lena.. aq tgk kat phone, Fazrul hantar msg ajak lepak.. aq reply ok.. Jam masa tu pukul 6 petang, abg jimmy sedap tdo lagi dgn konek nya stim.. aq naik ghairah plak tgk abg jimmy mcm tu, aq pon terus hisap konek abg jimmy.

Berdecit2 aq hisap konek abg jimmy. lebih kurang 3 minit, abg jimmy pon bangun keghairahan.. "Ahh sedap caddd.... hisap lagi caddd... ahhhh.... ermmmmpphhh...." kata abg jimmy.. di tolak2nye kepala aq hisap konek dia sampai pangkal.. Tapi konek abg jimmy mmg sedap...

10 minit aq hisap konek abg jimmy dgn penuh ghairah dan kasih sayang, tiba2 aq dengar org bukak pintu rumah. aq dengan kelam kabut terus suruh abg jimmy pakai balik baju semua. siap aq pakai baju and sluar pendek, aq pun kluar dari bilik tgk sapa balik. Rupanya ayah balik rumah baru abes kerja..

"Cadd tolong ayah kejap cadd, angkat barang kat kereta." ayah mintak aq tlg angkat barang..

"Ok ayah" jawab ku pendek.

aq ajak abg jimmy tlg skali, tapi katanya malas. dia nk balik rumah dia ada kerja. dia salam ayah kemudian terus balik rumah. waktu dia salam ayah, aq nampak mata ayah pandang je kat bonjolan sluar abg jimmy. hahaha.. masih stim lagi..

aq turun pergi ke kereta amek barang.. tak de la byk sgt, 1 beg je, tu pon ayah malas bawak.. hish.. saja nk buli aq la tu.. bila aq sampai kat rumah tgk ayah da pakai kain pelikat.. Mak pulak x balik2 lagi.. tengah aq masukkan barang yang ayah beli td dlm peti ais, tetiba ayah dtg peluk aq dari belakang..

"Oh anak ayah..Tolong ayah sat..." kata ayah..

"Emmmphh... dalam bilik laa..." aq balas pendek.

ghairah jugak la bile ayah buat mcm tu.. masuk je dlm bilik, aq terus hisap konek ayah.. Tadi lepas bangun x puas hisap konek abg jimmy, ni sambung plak hisap konek ayah.. Lagi besar lagi sedap... arghhhh....

5 minit je aq hisap konek ayah, ayah nk jolok pulak lubang aq. aq pon terus kangkang sapu ky gel kat konek ayah dgn lubang aq, ayah masuk pelan2..

"Argghhhhh... sedap ayahhhh..... ooooohhhhh.... emmmppphhh... maasssuuukkk laaagggiii......" aq mengerang kesedapan..

bila dah masuk semua, ayah mula henjut perlahan2... Feeling abes.... mata ayah masa tu tertutup nmpk mcm nikmat sgt dlm jolok anak lelaki dia..

"Ssseedaappnyee cadd... oooohhhh.... eeemmmmmppphhhh...... ssseedaapppp.... ahhhh......" ayah mengerang2.

10 minit aq menelan konek ayah dalam lubang aq, tetiba dengar mak bagi salam.. ayah dengan kelam kabut terus cabut konek dia, pakai kain pelikat kluar bilik.. nk tergelak aq tengok ayah.. sama macam aq tadi.. bila da siap pakai kain, terus ayah duduk depan tv sambil hisap rokok. Mak balik terus bebel2 sbb rumah selerak sket.. aq dengar aja.. pastu tlg kemas2 ape yang patut...

bersambung.....

Thursday, 30 May 2013

P h o n e B a r u [phone part 1]

Hi Korang.. Lama cadd x update cerita baru kat blog ni.. Sibuk sikit skarang.. Hari tu ayah cadd janji nak belikan cadd phone baru, so dia kasi la cadd RM3000 beli phone baru.. Cadd ajak abg jimmy teman pergi beli phone kat lowyatt.. kitorang pg lowyat tghhari, panas terik.. sampai kat lowyat, kitorang pusing2 dari bawah sampai la ke atas sbb nk surey harga.. Cadd nak beli Note 2, semua kedai kasi ktorang harga lain2.. Last2 kitorang beli kat kedai blakang celcom blue tingkat 2.. Uncle situ kasi murah, siap install semua software and letak 1000++ lagu dalam memory card. dpt plak memory card 16gb, mmg mcm2 la die letak. kedai lain x dpt.. tu pasal beli kat uncle tu.. Abg jimmy sengih je tgk aq seronok gile dpt phone baru.. lepas ni xde da la org nak main iphone 4s die tu.. hahahaha..

Lepas beli phone tu kitorang gerak pg Time Square nk makan.. tengah jalan dlm lowyat nk kluar, terserempak plak dgn Fazrul, Fazrul ni kawan skolah rendah sampai la form 3.. kitorang slalu buat jahat sama2 la kat skolah.. lama x jmpe Fazrul ni, ensem gile plak die skarang.. awek die punye la sexy.. perghhh.. memang secocok la dorang.. aq tuka nombor dgn Fazrul.. Abg jimmy usha semacam je kat Fazrul, bile aq jeling kat abg jimmy, die sengih nakal plak pandang aq.. entah apa la yang die fikirkan..

Sampai je kat Time square, kitorang pg kat food court cari makan.. cadd dgn abg jimmy duduk kat sudut blakang, jauh sket dari org, lagipon hari tu lenggang je.. xramai orang pon.. yang ada budak skolah 2 3 org.. maklumlah hari selasa.. kebetulan abg jimmy amek cuti tahunan aq plak xde kelas.. tengah makan2 sempat abg jimmy raba2 konek aq.. buat aq geram tgk dia, lepas raba2, sengih2 mcm kerang busuk.. hahaha.. aq pon raba abg jimmy gak.. dah 2-2 stim kat food court.. Nasib baik org x ramai, so xde la org nampak ape kitorang buat.. 

Lepas makan, kitorang pon gerak balik rumah... Cadd ajak abg jimmy dtg rumah cadd sbb nk copy gambar2 dlm iphone abg jimmy.. sampai kat rumah tengok kosong je, xde orang.. Cadd dgn abg jimmy pon masuk bilik cadd. Masuk je dalam bilik, terus abg jimmy peluk cadd dari belakang, jilat2 leher cad sambil gigit2 kat cuping telinga cadd..

"aaahhhhhhhhhhh, sedapppp...." cadd mengeluh kesedapan..

"cadd, isap konek abg cadd... abg dah x tahan ni..." 

cadd pusing terus cium abg jimmy.. sambil tu bukak sluar abg jimmy.. tanggal je sluar, terus cadd hisap konek abg jimmy dalam2.. dah lama x dapat hisap konek abg jimmy, tu pasal masing2 horny gila..

"aahhh ahhhh emmmppphh.... lagi cadd lagi.... seduuuuututtt.... aaaaahhhhhhh" abg jimmy makin bising sejak lama kitorang x bersama..

kepala cadd di tolak2 sampai tersedak2 cadd.. 5 minit cadd hisap konek abg jimmy.. then abg jimmy angkat cadd, die bukak semua pakaian cadd terus tolak kat katil.. abg jimmy terus jilat dari muka sampai la ke perut sambil tangan lancapkan konek caddd.. 

"abbbannnggg.... jgn jilatttt.... aaaahhhhh.....ggggeeeelllliiiii....... ahhhhhhh" sedap tp geli yang teramat bile orang jilat ketiak cadd..

"shhrruupp.....ahhhh... emmmmppphhh...ahhhhh...emmmmpphhh...." berbunyi2 abg jimmy hisap konek cadd.. 

sambil abg jimmy hisap konek cadd, jari dia korek2 lubang jubor cadd.. 

"aaahhhh... abggg... ahhhh.... emmmpphhh... sedappp... laagggiii... laaggiiii.... ahhhh..... sedapp... lagiii..." lain rasa bila main dgn abg jimmy... 

5 minit abg jimmy hisap konek cadd, kami pon tukar posisi 69... masing2 bising hisap konek.. abg jimmy mcm orang kelaparan.. betul2 gian x dpt konek..

"isap lagi abg... aahhhhhhh.... sedapppp..." cadd mmg dah stim gila masa tu..

lebih kurang 3 minit, aq dah nak terpancutt..

"abangg......ahhhhh... abbaaanngg jimmyyy... caadd  daaa... ahhhhhh..... abbaaannnggg..... eeemmmppphhhh..."

tak sempat cadd nak abeskan ayat, terus terpancut dlm mulut abg jimmy... abg jimmy terus hisap, jilat, telan semua air mani caddd.. xde sikit pon meleleh...

"Sedap air cadd.. lama abang rasa.. abang nak fuck cadd bole?? abg dha x tahan da ni..." kata abg jimmy..

cadd pon terus bangun.. cadd amek galaxy note 2 tadi, then cadd pon baring kangkangkan kaki cadd.. abg jimmy cium mulut cadd sambil cuba masukkan konek abg jimmy dlm lubang cadd.. konek abg jimmy lebih kurang konek ayah.. besar... sekali cuba, abg jimmy terus tolak masuk dlm lubang cadd..

"Ahhhhh!!!!! Senakkkkk..... kkkee...kkkee..kejaaapp..." punye la senak cadd rasa.. nak suruh abg jimmy benti kejap pon ssh nk sebut.. tapi sedap gile kot time tu... walaupun senak, tp rasa sedap gile...

1 minit abg jimmy biarkan konek die dlm jubor aq sambil cium mulut aq. then dia sambung..

perlahan2 abg jimmy jolok cadd.. penuh dengan kasih sayang.. 

"caaaaddd... sedapnyeee.... keemuut lagi saayyaanngg.... ooouuuhhhhhh....." abg jimmy mengerang kesedapan..

cadd record abg jimmy fuck cadd.. abg jimmy nampak sexy sgt dlm phone time fuck caddd.. 30 minit abang jimmy fuck cadd.. macam2 gaya.. 

"abbbaanggg... llllaajuuuu laagiiii..... ahhhh... oooohhhhh.... emmmpphhh..... aaaaahhhhhhhhhhhh" cadd pancut kali kedua dlm keadaan doggy...

abg jimmy pon kluarkan konek dia sambil lancap2 kan konek dia.. 

"caddd... bukak mulut... ahhhhhh..... ermmmppphhhh.... kuat lagi hisap caddd.... ahhhh.. oooohhh..... cccoooommmiiinnngggggg...... aaahhhhhhhhhhhhhhhh..."

cadd terus telan air mani abg jimmy... tembakan padu.. ada 5 das tembak... penuh air mani dlm mulut cadd... cadd telan semua... mana yang lebih kat muka cadd abg jimmy jilat...

kami pon terbaring kat katil berdua.. ambik 2 3 gambar kami berdua then masing2 terlelap...

Itu je utk kali ni... Jumpe lagi..