Saturday, 3 May 2014

Cadd, jimmy dan jali pt2

Jali terus kulum konek aq.. berdecit2 jali hisap konekku.. sesekali konekku terkene giginya.. tp xpe la.. budak baru belajar.. sedap jugak cara hisapannya.. walaupun mulutnya xdpt nk masuk abes konek ku, dia tetap mencuba jugak sampai tersedak2.. sungguh nikmat rasanya.. sambil kulum konekku, tangannya melancapkan koneknya sendiri..

nmpknya abg jimmy mandi lama.. sambil menyanyi2 lg dlm bilik mandi.. 5 minit sudah berlalu.. jali terus menerus hisap konek aq.. "ah.. jalii.. sedapp jali.. sedut dalam2 lagi jali... ohhh... emmmmpphh..." itu je la rengekan aq.. oleh kerana dah x tahan, aq pon kluarkan konek aq dari mulut jali, aq bangunkan dia terus aq cium mulutnya rakus sekali..

Walaupun jali seperti tak biasa cium org, aq tetap sedut2 lidahnya.. tersekat2 nafas jali bila aq gomol mulutnya.. puas aq cium mulutnya, aq jilat2 lehernya sampai ke telinga sambil tanganku lancapkan koneknya.. "ahhh abg cadd.. gelii arrr.... terusskann... sedapp..." keluh jali.. bila jali da mengeluh mcm tu aq teruskan lagi jilat2 leher, hisap teteknya sambil tangan terus lg lancapkan nya..

Tengah sedap melayan jali, aq dgr pintu bilik ditutup.. aq dgn jali cepat2 bangun betolkan pakaian semua terus duduk tgk tv.. konek aq dgn jali masing2 masih tegang menonjol dlm sluar.. sementara tunggu abg jimmy siap pakai baju aq lancapkan konek si jali dan jali lancapkan konek aq.. "cadd.. oh cadd.. dtg sini jap cadd.." jerit abg jimmy.. "eh jali.. tu abg jimmy panggil aq tu.. nnt jap lg pkl 1 pagi turun kat parking bawah tau.. simpan air tu dlu.. jgn pancut lg ok.." aq bisik di telinga jali.. "ok abg cadd.." balas jali.. aq pon bangun terus ke bilik abg jimmy..

"Haa! Da siap blom bang??" Tanya aq.. "dah nak siap dah cadd.. meh sini jap cadd.. abg x puas lg la.. isap sikit cadd.." abg jimmy tarik tangan aq terus letak kat koneknya... aq pon terus hisap konek abg jimmy.. makin keras menggila pulak konek abg jimmy ni.. "ahh sedap cadd.. sedapp... lagi cadd..." kata abg jimmy sambil diusap2 ditekan2 kepala ku terus telan koneknya..

Sedang sedap kulum konek abg jimmy.. tiba2 jali panggil nama abg jimmy.. "abg jimmy!! Ayah telefon!!" Jerit jali.. abg jimmy pon terus tarik koneknya masukkan dlm sluar treksuit dia.. nmpk dgn jelas koneknya stim.. terua dia kluar bilik mcm xde ape yg berlaku.. aq pon terus pg ke hall duduk dgn jali membelakangkan abg jimmy...

Jali masa tu tgh baring tgk tv, aq pon duduk di dekat dgn bontotnya sambil tanganku meramas2 konek dan bontotnya dr luar boxernya.. abg jimmy sibuk bercakap phone dgn ayahnya.. "abg cadd.. jali x tahan la.. " kata jali pada ku sambil menahan gersangnya.. tak lama lepas tu, abg jimmy pon abes ckp phone, aq pon terpaksa hentikan perbuatanku dgn jali..

"Jom cadd.. dah pkl 11.40mlm ni.." ajak abg jimmy.. "ok.. jom.. eh jali.. jaga umah elok2.." pesan aq.. "dgr tu jali.. jgn bawak kwn2 ko masuk rumah.. aq sepak nnt.." tambah abg jimmy dgn nada serious die.. abg jimmy ni kalau dgn adik die garang sikit.. tp dgn adik angkatnya aq ni, punye la baik.. siap belai2 manja2 hisap2 jolok2 cium2 lg.. hahahaha..

Ktorang pon gerak.. sementara tunggu lift sampai, line clear, abg jimmy cium mulutku sambil tangannya ramas2 konek dr luar sluar ku.. x hilang lg sanggap die ni.. hahaha.. aq layankan aja.. lgpon sedap jugak.. angin sejuk malam.. kne plak org kiss mulut aq.. xlama lepas tu lift pon sampai.. lift terbuka tgk kosong je, ktorang pon masuk dlm lift.. dlm lift abg jimmy terus turunkan zip sluar aq, terus die kulum konek aq.. "ahhh.. ermmmphhh.. ahhh.. abggg... ohhbb..." aq mengerang kuat2 dlm lift tu.. lama jugak abg jimmy hisap konekku.. ada dlm 5 minit.. "ehhh.. ahhh... aaabbbaanngg... lliifftt x geraakk laaa... abbbgg x tekann G.... emmmpphhh.." kata ku dlm kesedapan.. masing2 sebuk layan sedap sampai lupa tekan ground floor.. nasib baik tgh mlm x ramai org guna lift.. aq tekan g baru lift gerak turun bawah.. abg jimmy masih lg hisap konekku.. sampai je G baru abg jimmy bangun.. konek masing2 keras menegang dlm sluar.. baru nk langkah kluar tgk ada abg guard kat luar pintu lift.. tekejut aq dgn abg jimmy... guard tu sengih tgk ktorang sambil matanya lirik tgk celahan kangkang kitorang.. kitorang pon balas tersengih... hahaha.. mcm kerang busuk terus turun tangga pg basement tmpt letak motor..

Sunyi basement mlm2 ni.. abg jimmy start motor LC die.. katanya sng sikit nk manja2 kalau bawak motor lc dr ninja.. hahaha.. kami pon gerak.. seperti yang ku jangkakan.. atas motor abg jimmy tarik tanganku utk pegang koneknya.. abg jimmy saja bawa moto ikut jln gelap.. aq pon selak sikit sluar dia, aq kluarkan koneknya yang dah keras mencanak.. ku lancapkan slow2.. dari belakang sambil aq lancapkan konek abg jimmy aq gesel2kan konekku di blakang bontot abg jimmy atas moto.. tengah sedap2 aq lancapkan konek abg jimmy, ada beberapa motor selisih.. utk jdkan lebih extream, aq selak kluar konek abg jimmy bg org yg selisih nmpk.. abg jimmy seolah faham dgn niat ku, dia sengaja bawak slow je bila selisih motor or kereta..

dlm byk2 motor yang kami selisih xde org yang pandang perbuatan kami.. bila sampai ke jalan tun razak, byk pulak terowong.. terang pulak tu.. masa tu la aq tarik sikit baju abg jimmy ke atas bg konek abg jimmy lebih jelas ketara.. tibe2 aq perasan ada 1 motor bawak rapat and sama speed je dgn kitorang.. aq toleh tgk orgnya tinggi and putih.. bawak motor LC jugak.. aq suruh abg jimmy bawak slow sikit bagi dia lalu seblah.. bila dah ada bersebelahan aq toleh kat dia sambil senyum dan lancapkan konek abg jimmy atas bawah laju2.. aq tgk dia senyum dan tangan dia sblh gosok2 celah kangkangnya.. nampaknya dia pon teruja jugak.. sampai je kat persimpangan pudu, brother tu suruh kami follow dia.. kami pon follow aja..

brother tu bawak kitorang terus ke tasik permaisuri..  bersambung..

4 comments:

  1. Cadd kata nak cite pasal kene culik tu..

    ReplyDelete
  2. yupp.. nak tahu ttg culik tu.. mcm best jer

    ReplyDelete